Etusivu / Index     Koirat / Dogs     Pentueet / Litters     Pentuja / Puppies

Ei pentueita tulossa / No puppies planned


 


Toivon kasvateilleni aktiivisia, kouluttamisesta/harrastamisesta kiinnostuneita koteja, sillä touhukas "nahkacollie" on muutakin kuin sohvankoriste ja kaipaa lenkkeilyn lisäksi myös aivoilleen puuhaa, oli se sitten tokoa, pk-lajeja, agilitya, koiratanssia, temppujen opettelua, nose workkia, pelastuskoiralajeja tai mitä tahansa. Kisakentille ei kuitenkaan ketään pakoteta, vaan tärkeintä on, että koira elää aktiivista ja onnellista elämää rakastettuna perheenjäsenenä - sillä sitähän kaikki koirat ensisijaisesti ovat, perheenjäseniä.

Harrastusten tai muun aktivoinnin lisäksi jokaisen koiran oikeuksiin kuuluu kunnollisen kasvatuksen, sosiaalistamisen ja peruskoulutuksen saaminen ja näiden taitojen ylläpitäminen. Meiltä pennut lähtevät normaaliin elämiseen tottuneina, erilaisia alustoja kokeilleina, erilaisia ihmisiä nähneinä ja autossa useamman kerran matkustaneina, mutta työ on vasta alussa ja suurimman työn tekee koiranpennun uusi omistaja - sinä.

Kannustan kasvatinomistajia myös tutkituttamaan koiriensa luuston palauttamalla koiran ostohinnasta 100€, kun lonkat ja kyynärät on kuvattu ja Kennelliitossa lausuttu. Meillä jalostukseen käytetyt koirat myös geenitestataan (väh. CEA ja DM) niiltä osin, mitä ei vanhempien tulosten perusteella tiedetä ja tähdätään siihen, että yhtään CEA- tai DM -sairasta koiraa ei tähän kenneliin syntyisi.

Myös sijoituskoirille etsitään koteja, sekä omille kasvateille että tuontikoirille, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos sijoituskoira kiinnostaa, vaikka pentueita ei juuri nyt olisi suunnitteilla ja kerro itsestäsi!

Pennut luovutetaan rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina, runsaiden pentupakettien ja kasvattajan elinikäisen tuen kera.


Yhteystiedot / contact:
Elisa Salmi
elisa.o.salmi(a)gmail.com

All © Elisa Salmi  (unless told otherwise)
Otsikkokuvan seuruukuva © Jenni Harju, hyppykuva © Annika S.