Etusivu / Index     Koirat / Dogs     Pentueet / Litters     Pentuja / Puppies     Esittely / About me

Pentuesuunnitelmia

Pennuille etsitään ensisijaisesti koiran kouluttamisesta ja sen kanssa harrastamisesta kiinnostuneita koteja, jotka sitoutuvat koiran terveystutkimusten tekemiseen ja aktiiviseen yhteydenpitoon kasvattajan kanssa.

Ota yhteyttä: elisa.o.salmi(a)gmail.com

Syksy / Autumn 2021 - Sopivan BShulune Imperial Diamond
"Ringa"

A/A, 0/0, LTV0, VA1
CEA non-carrier
DM carrier
MRD1 -/-
Näyttelyistä ERI


KoiraNet
Smooth collie database

Ringan sivu
Treenivideo

Mr. X
"xxx"

lonkat, kyynärät
CEA ?
DM ?


KoiraNet
Smooth collie database


Ringan juoksuja odotellaan marras-joulukuulle 2021.

Ringan on tarkoitus aloittaa kisaaminen sitä ennen, vuoden 2021 aikana (rally ALO, ehkä toko ALO ja BH) ja mahdollisesti käydä MH-testissä, mikäli koronatilanne sallii kisojen/kokeiden/testien järjestämisen ja onnistumme niihin pääsemään.

Urossuunnitelmat menivät uusiksi ja Ringalle on haussa uusi sulhanen. Pentue on jokatapauksessa tavoitteena tehdä samalla aikataululla.

Kesä / Summer 2022 - Sopivan C


Diamondfox Amazing Dark Phoenix
"Varga"

A/A, 0/0, LTV0, VA0
CEA carrier
DM non-carrier
MRD1 -/-
Näyttelyistä ERI


KoiraNet
Smooth collie database
Mr. X
"???"

?/?, ?/?, LTV?, VA?
CEA ??
DM ??
MRD1 ??


KoiraNet
Smooth collie database


Vargan on tarkoitus aloitella kisaaminen vuonna 2021 (toko ALO ja BH) ja käydä toivottavasti myös luonnetestissä ennen pentuja.

 


Toivon kasvateilleni aktiivisia, kouluttamisesta/harrastamisesta kiinnostuneita koteja, sillä touhukas "nahkacollie" on muutakin kuin sohvankoriste ja kaipaa lenkkeilyn lisäksi myös aivoilleen puuhaa, oli se sitten tokoa, pk-lajeja, agilitya, rally-tokoa, koiratanssia, pelastuskoiralajeja tai muuta. Kuitenkin tärkeintä on, että koira elää aktiivista ja onnellista elämää rakastettuna perheenjäsenenä - sillä sitähän kaikki koirat ensisijaisesti ovat, perheenjäseniä.

Harrastusten tai muun aktivoinnin lisäksi jokaisen koiran oikeuksiin kuuluu kunnollisen kasvatuksen, sosiaalistamisen ja peruskoulutuksen saaminen ja näiden taitojen ylläpitäminen. Meiltä pennut lähtevät normaaliin elämiseen tottuneina, erilaisia alustoja kokeilleina, erilaisia ihmisiä nähneinä ja autossa useamman kerran matkustaneina, mutta työ on vasta alussa ja suurimman työn tekee koiranpennun uusi omistaja - sinä.

Kannustan kasvatinomistajia myös tutkituttamaan koiriensa luuston palauttamalla koiran ostohinnasta 100€, kun lonkat, kyynärät ja selät (LTV, VA) on kuvattu ja Kennelliitossa lausuttu. Meillä jalostukseen käytetyt koirat myös geenitestataan (väh. CEA ja DM) niiltä osin, mitä ei vanhempien tulosten perusteella tiedetä.

Myös sijoituskoirille etsitään harrastavia ja mielellään myös kilpailemisesta kiinnostuneita koteja, sekä omille kasvateille että tuontikoirille, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos sijoituskoira kiinnostaa.

Pennut luovutetaan rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina, runsaiden pentupakettien ja kasvattajan elinikäisen tuen kera.


Yhteystiedot / contact:
Elisa Salmi
elisa.o.salmi(a)gmail.com

All © Elisa Salmi  (unless told otherwise)
Otsikkokuvan seuruukuva © Jenni Harju, hyppykuva © Annika S.